top of page

21 november: Music Managers Meet-up

Op dinsdag 21 november organiseren we opnieuw een Music Managers Meet-up in de Ekko in Utrecht. We nodigen jou daar graag voor uit om samen met ons een drankje te doen, je netwerk uit te breiden en de mogelijkheid tot het volgen van ons panel met als onderwerp: Het verdienmodel van een nummer.


Het verdienmodel van een nummer. Hoe en waar kan je verdienen aan je auteursrechten? Hoe zorgen Buma / Stemra en/of je uitgever ervoor dat die inkomsten bij jou terechtkomen? Maar ook: hoe kan dit beter, zowel in binnen- als buitenland? Wat zijn de knelpunten op dit moment?


Maar nog voor het nummer uitkomt: hoe zorgen we voor een fair pay van de artiesten, songwriters en producers? Moet een songwriter, per definitie, betaald worden voor zijn sessie? Of is je betaling afhankelijk van je succes met een track? Wat is fair, en wie bepaalt dat?


Dit en meer bespreken we in de volgende Music Managers Meet-up, dinsdag 21 november in de EKKO in Utrecht. Te gast zijn onder anderen Isa Azier (songwriter, producer), Arriën Molema (BAM Popauteurs) en Nina Smit (BMG Music Publishing).


Deuren gaan open om 19:30, start is om 20:00. Tot dan!

Dinsdag 21 november

19.30 - 23.00

Ekko, bemuurde Weerd Westzijde 3, Utrecht

Comments


bottom of page