top of page

Voordelen Lidmaatschap

Panelsessies

Je krijgt toegang toe onze workshops en kennissessies. Deze momenten dienen als informatiemomenten voor onze leden en worden georganiseerd met zowel nationale als internationale sprekers. Zij worden uitgenodigd om te praten over onderwerpen zoals internationaal touren, showcasefestivals, subsidies, internationaal auteursrecht en promotiemogelijkheden. 

Netwerken

Meerdere malen per jaar maken we het mogelijk om met collega-managers in contact te komen. Dit doen we door middel van het organiseren van onder andere borrels, kennissessies en workshops op plekken waar de muziekindustrie samenkomt. Denk aan plekken als ESNS, ADE en No Man's Land.

Nieuwsbrief

Als lid van MMF NL ontvang je maandelijks de nieuwsbrief in je inbox. In de nieuwsbrief houden we je elke maand op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen het MMF en de nationale en internationale muziekindustrie. Daarnaast zetten we ook elke maand alle deadlines op een rijtje, zodat je nooit meer een deadline mist. 

Whatsapp-groep

Naast het ontvangen van de nieuwsbrief is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot de Whatsapp-groep van MMF NL. Heb je een snelle vraag of ben je opzoek naar iemand? Wellicht dat je collega-managers je binnen de groep verder kunnen helpen. 

Mocht je meer willen weten of heb je een belangrijke vraag over het lidmaatschap bij MMF NL, dan kun je contact contact opnemen met info@mmfnl.com. Een lidmaatschap bij MMF NL is €100,- per kalenderjaar (ex. BTW). 

Lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. 

bottom of page