top of page
20240312_PanelMMF_Ekko_JessieKamp_Socials_041_edited.jpg
Music Managers Forum Nederland

Het Music Managers Forum Nederland - MMF NL - is de brancheorganisatie voor muziekmanagers in Nederland. Een beroepsvereniging met als doel om de belangen van muziekmanagers te behartigen en hen te ondersteunen in hun professionele activiteiten. We doen dit door het behandelen van uiteenlopende onderwerpen zoals auteursrechten, contractonderhandelingen en nieuwe verdienmodellen, tips en tricks bij subsidies en woekerhandel in de livesector. Daarnaast speelt het MMF ook een rol in het vertegenwoordigen van de belangen van muziekmanagers in bijvoorbeeld de politiek. 

MMF NL biedt een platform waar muziekmanagers kunnen samenkomen, discussiëren over belangrijke onderwerpen en informatie kunnen uitwisselen over de industrie. Daarnaast is het mogelijk om een gezamenlijk front te vormen bij maatschappelijke issues. Inmiddels bestaat MMF NL uit meer dan honderd leden en zijn er managers aangesloten van zowel nationale als internationale artiesten, waaronder Kensington, Within Temptation, Matt Simons, Meau en Davina Michelle. 

Het MMF organiseert jaarlijks evenementen waar managers samen kunnen komen, informatie kunnen vergaren en hun netwerk kunnen uitbreiden. We doen dit door middel van het organiseren van Music Managers Meet-up's, panels op onder andere ESNS en No Man's Land en borrels in samenwerking met bijvoorbeeld BAM! Popauteurs. 

Contact: info@mmfnl.com

Het Bestuur
bottom of page